Praktische informatie

Algemene informatie

In het hart van Domburg, aan de rand van het centrum bevinden zich de appartementen. De “B” van B’s Strandappartementen is een verwijzende knipoog naar Hotel Bommeljé. Net als het hotel, zijn de appartementen voor twee of vier personen trendy ingericht met aandacht voor design.

Deze appartementen in Domburg zijn ideaal als uitvalsbasis voor een kort- of langdurig verblijf in Zeeland. Op de fiets verkent u het eiland Walcheren, met karakteristieke dorpen als Zouteland en Veere. Maar ook plaatsen als Middelburg en Vlissingen zijn een bezoek meer dan waard. Na een dag op pad, keert u terug in uw appartement waar u lekker kunt ontspannen. Heeft u een appartement met kitchenette dan maakt u zelf een eenvoudige maaltijd klaar. Of u loopt naar de hoofdstraat voor een culinair adres, Italiaans restaurant of misschien wel één van de vele strandrestaurants.

SYZ 25 2 Pers App Kitchenette02web Appartementen Westweg03web

Voorafgaand aan uw verblijf

Annuleringsvoorwaarden

• Tot 14 dagen voor aankomst kunt u kosteloos annuleren.
• Bij annulering binnen 14 dagen voor aankomstdatum of indien u niet komt opdagen (No-Show) wordt er 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht en gecharged via uw creditcard.
• Indien u eerder vertrekt dan de gereserveerde uitcheckdatum, betaalt u ook 100% van de totale reissom.

Toegankelijkheid

B’s Strandappartementen bevinden zich in een modern appartementencomplex waar zich ook een lift bevindt.

Huisdieren

Honden zijn alleen toegestaan in de appartementen op de begane grond. Wij verzoeken u vriendelijk al bij het reserveren van uw appartement aan te geven of de hond meekomt voor een overnachting in Domburg. Dan zorgen wij er namelijk voor dat u en uw trouwe viervoeter in een appartement op de begane grond verblijven. Per appartement is er één hond toegestaan en geldt er een toeslag van € 10,00 per nacht.

Balkon of terras

Er zijn slechts een paar appartementen die beschikken over een balkon of terras. Het is mogelijk deze op aanvraag te reserveren. Wij kunnen u alleen niet de garantie geven dat dit ook daadwerkelijk altijd lukt. Wilt u de garantie van een eigen terras of balkon? Dan is wellicht één van de Seayou Zeeland Appartementen een idee!

Bekijk hier onze Seayou Appartementen

Tijdens uw verblijf

Parkeren

Er is één parkeerplaats per appartement inbegrepen. Uw parkeerplaats is op de dag van aankomst voor u beschikbaar vanaf 15:00 uur; u ontvangt bij check-in van ons een parkeerkaart. Wij vragen u deze op de dag van vertrek weer in te leveren voor 11:00 uur. Indien u na 11:00 uur nog even wilt genieten van Domburg dan verwijzen wij u graag naar de volgende parkeerplaatsen, waar u kosteloos kunt parkeren: Nijverheidsweg, Irma I en Irma II en bij het Gemeentehuis.

Inchecken

U kunt voor uw verblijf bij B’s Strandappartementen inchecken aan de receptie van Hotel Bommeljé. Het hotel is gelegen op enkele minuten loopafstand van het appartementencomplex. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15:00 uur inchecken, de receptie is geopend tot 22:00 uur. Mocht u later aankomen, dan vernemen wij dat graag.

Betaalwijze:
Het verschuldigde bedrag wordt bij telefonisch check-in van de creditcard gecharged. Indien u op een andere wijze wenst te betalen verzoeken wij u vriendelijk om binnen 24 uur na aankomst de betaling te voldoen bij de receptie in Hotel Bommelje.
Betaalmogelijkheden; u kunt bij ons contant, met pin, Mastercard, Visacard en American Express betalen.

Aankomst

U kijkt uit naar een fijn en onbezorgd verblijf en we zorgen ervoor dat uw kamer bij aankomst perfect in orde is. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch iets niet geheel naar wens zijn, dan vragen wij u dit direct, maar in ieder geval tijdens uw verblijf te melden. Wij kunnen u dan tijdens uw verblijf nog van dienst zijn. Eventuele klachten die we ontvangen na vertrek, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Koffie- en theefaciliteiten op uw kamer

Op uw kamer bevindt zich een Nespressomachine en een waterkoker. Bent u een echte koffie- of theeliefhebber? Dan raden wij u aan zelf cups, theezakjes, melk en suiker mee te nemen, zodat u tijdens uw verblijf niet zonder komt te zitten.
Heeft u een ontbijtpakket besteld voor ’s ochtends? Daar zitten de cups voor uw kopje koffie bij.

Uitchecken

Uitchecken doet u op de dag van vertrek voor 11:00 uur.

Verblijfsbelasting

Deze bedraagt in 2020 € 1,30 per persoon per nacht.

Wi-Fi

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken, ook niet tijdens een weekendje weg of vakantie. Ter plaatse kunt u gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

Schoonmaak

Bij B’s Strandappartementen is er alleen een eindschoonmaak nadat u bent uitgecheckt. Wenst u dagelijkse schoonmaak? Dat is mogelijk! Neem dan contact op: + 31 (0) 118 – 582 206 of info@seayouzeeland.nl

Na afloop van uw verblijf

Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in B’s Strandappartementen en dat u heeft genoten van Domburg en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@seayouzeeland.nl

Seayou Zeeland